کد خبر : 4117
تاریخ انتشار : یکشنبه 14 اکتبر 2018 - 12:54
-

مردم نگران ۱۳ آبان نباشند، همه‌اش تبلیغات است

مردم نگران ۱۳ آبان نباشند، همه‌اش تبلیغات است

به گزارش خبرگزاری  ایران شاد : رییس‌جمهور گفت: دانشگاه نقش بسیار مهمی در علم،‌فرهنگ و در جامعه‌پذیری نسل جوان در انضباط و قانونمداری و در نقش مهارت‌هایی که دانشجویان از این محیط می‌آموزند، دارد. به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در دانشگاه

بسته روحانی

به گزارش خبرگزاری  ایران شاد :

رییس‌جمهور گفت: دانشگاه نقش بسیار مهمی در علم،‌فرهنگ و در جامعه‌پذیری نسل جوان در انضباط و قانونمداری و در نقش مهارت‌هایی که دانشجویان از این محیط می‌آموزند، دارد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در دانشگاه تهران با بیان این‌که «این مراسم به عنوان احترام و کرنش در برابر علم، دانش، پژوهش و فناوری است و مخاطب این کرنش اساتید و دانشجویان عزیز ما هستند» در بخشی از سخنان خود اظهار کرد:‌ علت موفقیت‌ها در دولت یازدهم‌ از امید به آینده شروع شد و دیدگاه مردم نسبت به آینده بود که جامعه را در مسیر قرار داد. در سال ۹۲ که بنده انتخاب شده بودم و دو ماه بعد دولت تشکیل می‌شد به محض انتخاب دلار کاهش یافت . بازار آرام گرفت و امیدها بالا در حالی که ما هنوز کاری نکرده بودیم.

رئیس جمهور همچنین بیان کرد:‌از سال ۹۲ دانشگاهها می‌توانستند مراسم ۱۶ آذر داشته باشند . نقد کنند و حرف بزنند. البته برای یک انسان ممکن است از نظر عاطفی پذیرش انتقاد زیاد سخت باشد. هم نقد بیش از حد می‌تواند مفید نباشد و هم این که به حد بودن نقد مفیدو لازم است.

وی خاطر نشان کرد: گاهی اوقات نقد به اندازه بسیار مفید است و نقد بیش از حد همان مثال نمک است که اگر به اندازه باشد لازم و اگر به اندازه نباشد بی‌مزه و زیاد هم باشد نمی‌توان آن را خورد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

آرشیو