جبران کمبود معلم در خوزستان از طریق دانشگاه فرهنگیان

جبران کمبود معلم در خوزستان از طریق دانشگاه فرهنگیان

به گزارش پایگاه خبری ایران شاد ، رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت: ۱۰ هزار نیروی آموزشی و خدماتی در آموزش و پرورش خوزستان کمبود وجود دارد که از طریق دانشگاه فرهنگیان بخشی از این کاستی جبران می‌شود. دکتر حسن جرفی افزود : با توجه به دستور وزیر آموزش و پرورش دانشجویان ورودی سال ۹۸ امسال

به گزارش پایگاه خبری ایران شاد ، رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت: ۱۰ هزار نیروی آموزشی و خدماتی در آموزش و پرورش خوزستان کمبود وجود دارد که از طریق دانشگاه فرهنگیان بخشی از این کاستی جبران می‌شود.

دکتر حسن جرفی افزود : با توجه به دستور وزیر آموزش و پرورش دانشجویان ورودی سال ۹۸ امسال دانش آموخته می‌شوند که بتوانیم از این طریق  کمبود معلم را در استان جبران کنیم.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت : با این اقدام وضعیت نیرو در آموزش و پرورش استان بهبود خواهد یافت.

 

 

 

***

به گزارش پایگاه خبری ایران شاد ، رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت: ۱۰ هزار نیروی آموزشی و خدماتی در آموزش و پرورش خوزستان کمبود وجود دارد که از طریق دانشگاه فرهنگیان بخشی از این کاستی جبران می‌شود.دکتر حسن جرفی افزود : با توجه به دستور وزیر آموزش و پرورش دانشجویان ورودی سال ۹۸ امسال دانش آموخته می‌شوند که بتوانیم از این طریق کمبود معلم را در استان جبران کنیم. رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت : با این اقدام وضعیت نیرو در آموزش و پرورش استان بهبود خواهد یافت.به گزارش پایگاه خبری ایران شاد ، رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت: ۱۰ هزار نیروی آموزشی و خدماتی در آموزش و پرورش خوزستان کمبود وجود دارد که از طریق دانشگاه فرهنگیان بخشی از این کاستی جبران می‌شود.دکتر حسن جرفی افزود : با توجه به دستور وزیر آموزش و پرورش دانشجویان ورودی سال ۹۸ امسال دانش آموخته می‌شوند که بتوانیم از این طریق کمبود معلم را در استان جبران کنیم.رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت : با این اقدام وضعیتبه گزارش پایگاه خبری ایران شاد ، رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت: ۱۰ هزار نیروی آموزشی و خدماتی در آموزش و پرورش خوزستان کمبود وجود دارد که از طریق دانشگاه فرهنگیان بخشی از این کاستی جبران می‌شود.دکتر حسن جرفی افزود : با توجه به دستور وزیر آموزش و پرورش دانشجویان ورودی سال ۹۸ امسال دانش آموخته می‌شوند که بتوانیم از این طریق کمبود معلم را در استان جبران کنیم.رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت : با این اقدام وضعیت نیرو در آموزش و پرورش استان بهبود خواهد یافت.

نیرو در آموزش و پرورش استان بهبود خواهد یافت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

آرشیو