کد خبر : 3918
تاریخ انتشار : شنبه 8 سپتامبر 2018 - 9:29
-

رفع مشکلات بخش چلو،اندیکا

رفع مشکلات بخش چلو،اندیکا

  “به گزارش پایگاه خبری ایران شاد” مشکلات بخش چلو از توابع اندیکا با حضور استاندار خوزستان نماینده مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی و مدیران استانی در این بخش بررسی شد. استاندار خوزستان در جریان بازدید امروز خود از بخش چلو و گفتگو با اهالی و جلسه با مدیران استانی در

 

“به گزارش پایگاه خبری ایران شاد”

مشکلات بخش چلو از توابع اندیکا با حضور استاندار خوزستان نماینده مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی و مدیران استانی در این بخش بررسی شد.

استاندار خوزستان در جریان بازدید امروز خود از بخش چلو و گفتگو با اهالی و جلسه با مدیران استانی در گفتگو با خبرنگاران گفت: در طول ۱۰ روز اخیر توفیق داشتیم ۲ بار به شهرستان اندیکا برای بررسی مشکلات بخش چلو سفر کنیم.

غلامرضا شریعتی افزود: هفته گذشته خدمت اهالی چلو بودیم در روستای سوسن سرخاب برای فاز دوم شیلات که خوشبختانه شروع عملیات اجرایی آن با اعتبار ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان آغاز شد که این امر پس از ده سال وقفه که مشکلات لاینحل مانده بود و ظرف یکی دو سال اخیر وقت گذاشتیم و مشکلات را حل کردیم خوشبختانه انجام شد.

استاندار خوزستان عنوان کرد: هفته گذشته به اهالی چلو قول دادیم که هفته آینده برای پیگیری مصوبات سال گذشته و مشکلاتی که هست حضور پیدا میکنیم

شریعتی خاطرنشان کرد: با توجه به سابقه کم شهرستان شدن این بخش و پراکندگی روستایی و هم وضعیت جغرافیایی و بافت کوهستانی سخت گذر بودن منطقه پروژه ها با قیمت بالا تمام میشوند و به همین دلیل مدیران کمتر در این مناطق کار انجام می دهند.

استاندار خوزستان ادامه داد: با این وجود همه ما وظیفه داریم برای ماندگاری جمعیت و حفظ فرهنگ های غنی محلی خدمات ارائه دهیم و در جهت حل مشکلات اهالی گام برداریم.

شریعتی تصریح کرد: بنا شد آب شرب ۱۵ روستای بخش را حل کنیم همچنمین آبرسانی به باغات که سال گذشته قول دادیم و متاسفانه نتوانسته بودیم انجام دهیم را در سال جاری تحت هر شرایطی انجام خواهیم داد.

استاندار خوزستان اضافه کرد: آبرسانی به روستای آب زر و ۵ روستای دیگر بنا شد ظرف چند ماه آینده به انجام برسد همچنین قرار شد ۴۰ کیلومتر راه روستایی که در دست احداث است تا بهار سال ۹۸ به اتمام برسد و ۱۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه راه‌های روستایی این منطقه در شهرستان اندیکا اختصاص خواهیم داد تا بتوانیم استانداردهای راه روستایی را بالا ببریم.

شریعتی در پایان اظهار کرد: همچنین برای ساخت یک پل ارتباطی روستایی و یک سیل بند در منطقه در حد بضاعت تلاش خواهیم کرد.

بر اساس این گزارش پیش از دیدار امروز استاندار و مدیران استانی با اهالی چلو کلنگ ساخت یک مدرسه در این بخش به زمین زده شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

آرشیو