کد خبر : 2831
تاریخ انتشار : جمعه 15 دسامبر 2017 - 13:19
-

درخشش کارشناس خدمات ویژه ملی حفاری در مسابقات جهانی برق ، انرژی های نوین و محیط زیست

درخشش کارشناس خدمات ویژه ملی حفاری در مسابقات جهانی برق ، انرژی های نوین و محیط زیست

درخشش کارشناس خدمات ویژه ملی حفاری در مسابقات جهانی برق ، انرژی های نوین و محیط زیست   مهندس امید محمدی از کارشناسان عملیاتی مدیریت خدمات ویژه شرکت ملی حفاری ایران در مسابقات جهانی برق ، انرژی های نوین و محیط زیست در کشور کره جنوبی موفق به کسب دو مدال طلا شد. به گزارش

درخشش کارشناس خدمات ویژه ملی حفاری در مسابقات جهانی برق ، انرژی های نوین و محیط زیست

 

مهندس امید محمدی از کارشناسان عملیاتی مدیریت خدمات ویژه شرکت ملی حفاری ایران در مسابقات جهانی برق ، انرژی های نوین و محیط زیست در کشور کره جنوبی موفق به کسب دو مدال طلا شد.

به گزارش ایران شاد؛ این مخترع و نخبه جوان با طراحی نیروگاه ترکیبی خورشیدی،بادی و عایق خورشیدی در بین ۶۰۰ طرح ارائه شده  از سراسر جهان حائز رتبه نخست و دو مدال طلای این رقابتها گردید.

وی که دارای مدرک کارشناسی ارشد مکاترونیک است از سوی فدراسیون مخترعین جمهوری اسلامی ایران در مسابقات برق ، انرژی های نوین و محیط زیست تحت عنوان   (BIXPO 2017)  به میزبانی کره حنوبی حضور یافت.

این مخترع مسابقات مذکور را  بزرگترین گردهمایی نخبگان صنعت انرژی های تجدیدپذیر دانست و گفت : همکاری مشترک فدراسیون جهانی مخترعان با وزارت تجارت وصنعت کشور میزبان به منظورمعرفی و حمایت از دستاوردهای نوآورانه پژوهشی مخترعان در حوزه انرژیهای نو و دوست دار محیط زیست و برق و الکترونیک منتج به برگزاری چنین رویدادی شده است.

محمدی با یادآور شدن لزوم توجه به اهمیت بسیار بالای تولید انرژی پاک و فاصله گرفتن از سوخت های فسیلی برای تولید الکتریسیته در سراسر جهان ادامه داد : از جمله راه های تولید انرژی پاک استفاده از انرژی خورشیدی و انرژی بادی می باشد.

وی اظهار کرد : البته توان نیروگاه‌های بادی و خورشیدی به شکل مجزا با محدودیت هایی از نظر میزان انرژی تولیدی مواجهه است اما با ترکیب این دو نیروگاه و تجمیع توان آنها می توان انرژی مورد نیاز برای اهداف مختلف را تامین نمود.

محمدی گفت :  بدین ترتیب نه تنها می توان توربین های جدید بادی خورشیدی تولید نمود، بلکه این امکان به وجود می آید تا با تجهیز توربین های بادی سابق با این تکنولوژی، نیروگاه های ترکیبی بادی خورشیدی با تولید دو برابری الکتریسیته را داشته باشیم.

کارشناس مدیریت خدمات ویژه شرکت ملی حفاری ایران همچنین در خصوص طرح دوم ارائه شده در جشنواره افزود : ایده عایق خورشیدی با هدف تولید انرژی از عایق های پشت بام خانه ها می باشد. در بسیاری از کشور ها سقف خانه ها و آپارتمان ها را با عایق های مختلفی پوشش  می دهند که در برخی موارد سطح رویی عایق را نیز با ورقه ای از آلومینیوم می پوشانند.

وی ادامه داد : در واقع این ورقه آلومینیوم برای دفع نور مستقیم خورشید و جلوگیری از ورود گرمای آن به داخل خانه در فصل های بهار و تابستان استفاده می شود. اما در طرح پیشنهادی  میتوان با نصب سلول های خورشیدی و جذب و تبدیل نور منعکس شده عایق ها انرژی الکتریکی زیادی تولید نمود که منبع بسیار مناسبی برای تامین انرژی پاک می باشد.

این مخترح  اهل ایذه مزیت های استفاده از سلول های خورشیدی پلیمری را هزینه پایین، فرآوری راحت، وزن کم، سازگاری با محیط زیست، روش ساخت سریع، هزینه حرارتی کم و از همه مهمتر قابلیت انعطاف پذیری دانست.

محمدی که در مسابقات کره جنوبی موفق به اخذ تندیس اختراع برتر از سوی فدراسیون اختراعات و نو آوری های کشور امارات نیز شده است این گونه رقابتها را فرصت مناسبی برای حضور مخترعان ایرانی جهت ارایه توانمندیها و ظرفیت های نوآورانه درحوزه های مختلف بیان کرد.

گفتنی است نامبرده مدال طلای نمایشگاه اختراعات و محصولات جدیدIENA) ) سال ۲۰۱۳ میلادی نورمبرگ آلمان و مدال نقره مسابقات جهانی اختراعات کشور کویت را نیز در کارنامه دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

آرشیو