ماکرون: چنانچه ایران بتواند نفت بفروشد قیمتها کاهش مییابد
به گزارش پایگاه خبری ایران شاد، از سازمان ملل متحد، امانوئل ماکرون روز سهشنبه (سوم مهرماه) در جریان سخنرانی خود در هفتاد و سومین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در واکنش به انتقادهای دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا، درباره قیمتهای بالای نفت خام گفت: اگر دوباره تحریمها علیه ایران وضع نمیشد،
به گزارش پایگاه خبری ایران شاد، از سازمان ملل متحد، امانوئل ماکرون روز سهشنبه (سوم مهرماه) در جریان سخنرانی خود در هفتاد و سومین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در واکنش به انتقادهای دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا، درباره قیمتهای بالای نفت خام گفت: اگر دوباره تحریمها علیه ایران وضع نمیشد، قیمتهای جهانی نفت خام تا این حد بالا نرفته بود.
وی افزود: چنانچه ترامپ منطقی فکر کند، میبیند که در صورت فروش نفت از سوی ایران، قیمت نفت مناسب خواهد شد، در غیر این صورت، مناقشهای در منطق وجود دارد که من پاسخی برای آن را ندارم. این واقعیت اقتصادی است و به قانون عرضه و تقاضا مربوط میشود.
برچسب ها :ایران شاد، ، قیمت کاهش نفت، ، ماکرون،
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰