کد خبر : 3167
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1 می 2018 - 11:31
-

شریعتی: دو هیات هلندی ظرف ۲۰ روز آینده به خوزستان می آیند

شریعتی: دو هیات هلندی ظرف ۲۰ روز آینده به خوزستان می آیند

 به گزارش پایگاه خبری “ایران شاد”غلامرضا شریعتی روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه در نشست جمع بندی سفر دو روزه هیات هلندی به استان بیان کرد: امیدواریم مذاکرات این سفر به قرارداد منجر شود که لازم است این سفر مجددا صورت پذیرد. استاندار خوزستان گفت: در این سفر مذاکراتی پیرامون مسایل کشاورزی، آب و محیط

شریعتی: دو هیات هلندی ظرف 20 روز آینده به خوزستان می آیند
 به گزارش پایگاه خبری “ایران شاد”غلامرضا شریعتی روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه در نشست جمع بندی سفر دو روزه هیات هلندی به استان بیان کرد: امیدواریم مذاکرات این سفر به قرارداد منجر شود که لازم است این سفر مجددا صورت پذیرد.

استاندار خوزستان گفت: در این سفر مذاکراتی پیرامون مسایل کشاورزی، آب و محیط زیست صورت گرفت که به قرارداد ختم می شوند.
وی تاکید کرد: ظرف ۲۰ روز آینده ۲ هیات هلندی دیگر به منظور بررسی بحث سدهای لاستیکی و علاج بخشی تصفیه خانه های آب شرب و اقدام در زمینه پروژه هایی مانند ساخت تصفیه خانه ها به خوزستان می آیند.
استاندار خوزستان گفت: تاکید ما بر مدیریت برنامه آب و کشاورزی است که بنا شد پیگیری شود و به ما گزارش داده شود و نیز برای آموزشهای مشترک دوره هاب دکتری میان دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشگاه های هلن. توافقاتی انجام شد.
وی ادامه داد: برای اعزام کارشناسان مجرب برای دوره های کوتاه مدت در هلند نیز توافق شده که امیدواریم سریعتر اجرایی شود.
شریعتی تصریح کرد: انتخاب افراد برای پروژه ها و دوره ها باید هوشمندانه باشد تا در توسعه استان بتوانند نقش داشته باشند.
سفیر هلند در تهران و هیات همراه روز دوشنبه به منظور بررسی پتانسیلهای اقتصادی و کشاورزی خوزستان وارد اهواز شدند و ۲ روز در این استان ماندند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

آرشیو