کد خبر : 2473
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 5 اکتبر 2017 - 14:02
-

سه انتصاب جدید در حزب اعتماد ملی خوزستان

سه انتصاب جدید در حزب اعتماد ملی خوزستان

در احکامی از سوی جمال درویش دبیر حزب اعتمادملی منطقه خوزستان، سرپرست این حزب در شهرستان ایذه، دبیر کمیته فرهنگی و رئیس شاخه جوانان حزب در استان منصوب شدند. به گزارش ایران شاد، در احکامی از سوی جمال درویش دبیر حزب اعتمادملی منطقه خوزستان، سرپرست این حزب در شهرستان ایذه، دبیر کمیته فرهنگی و رئیس

در احکامی از سوی جمال درویش دبیر حزب اعتمادملی منطقه خوزستان، سرپرست این حزب در شهرستان ایذه، دبیر کمیته فرهنگی و رئیس شاخه جوانان حزب در استان منصوب شدند.
به گزارش ایران شاد، در احکامی از سوی جمال درویش دبیر حزب اعتمادملی منطقه خوزستان، سرپرست این حزب در شهرستان ایذه، دبیر کمیته فرهنگی و رئیس شاخه جوانان حزب در استان منصوب شدند.
به گزارش  ایران شاد”در این احکام ، مهدی آموزیان به سمت رئیس شاخه جوانان استان، سید احمد موسوی به عنوان دبیر کمیته فرهنگی و یوسف شاه ولی کوه شوری نیز ‌به مدت شش ماه به عنوان سرپرست حزب در شهرستان ایذه منصوب شدند.
گفتنی است در نشست چهارشنبه ۱۲ مهرماه شورای مرکزی حزب اعتماد ملی منطقه خوزستان احکام این افراد صادر گردید.
همچنین جمال درویش دبیر حزب اعتماد ملی خوزستان از تلاش های سجاد پورسلطان رئیس پیشین شاخه جوانان این  حزب تقدیر کرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

آرشیو