کد خبر : 3256
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 15 می 2018 - 13:52
-

تمدید قرارداد سکوی دریایی الیما حفاری شمال در آبهای کشور ترکمنستان

تمدید قرارداد سکوی دریایی الیما حفاری شمال در آبهای کشور ترکمنستان

به گزارش پایگاه خبری “ایران شاد” دکتر حمید رضا گلپایگانی از تمدید قرارداد همکاری با سکوی حفاری دریایی الیما خبر داد. مدیرعامل شرکت حفاری شمال در این باره خاطر نشان کرد: به دنبال برگزاری چندین جلسه ملاقات با مدیران ارشد کارفرما و برپایه عملکرد مثبت حفاری شمال در طول همکاری‌های مشترک دو شرکت در کشور

به گزارش پایگاه خبری “ایران شاد” دکتر حمید رضا گلپایگانی از تمدید قرارداد همکاری با سکوی حفاری دریایی الیما خبر داد.
مدیرعامل شرکت حفاری شمال در این باره خاطر نشان کرد: به دنبال برگزاری چندین جلسه ملاقات با مدیران ارشد کارفرما و برپایه عملکرد مثبت حفاری شمال در طول همکاری‌های مشترک دو شرکت در کشور ترکمنستان، قرارداد یادشده تمدید و منعقد شد.
وی با اشاره به این مطلب که قرارداد مزبور به مدت یک سال دیگر تمدید شده است، افزود: در سال گذشته با توجه به کاهش بهای جهانی نفت خام تمدید قرارداد با کاهش نرخ نسبتا مشهودی همراه بود ولی خوشبختانه اکنون توانسته‌ایم با تعدیل نرخ قرارداد، توافق مطلوبی را در خصوص این همکاری در کارنامه حفاری شمال به ثبت برسانیم.
وی با اعلام این خبر به سهامداران شرکت بر شایعات در خصوص فروش دکل الیما و عدم تمدید قرارداد خط بطلان کشید و به آنها این نوید را داد که تمدید دوباره قرارداد یادشده اثر مثبتی را بر عملکرد شرکت برجای خواهد گذاشت و شاهد شرایط بهتری برای شرکت حفاری شمال در فضای کسب و کار خواهیم بود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

آرشیو